De mooiste labels voor een georganiseerd huis

 

Wie houdt er niet van een georganiseerd huishouden? Labels of etiketten maken dit een stuk makkelijker. Zo zie je in één oogopslag wat je in huis hebt. Of het nu gaat om het organiseren van jouw voorraadpotten in de keuken, de administratie of jouw afval. Met deze labels wordt het leuk om te doen.

 

Retro labels

Deze labels hebben een fijne retro stijl. Je haalt voor een paar tientjes al een labelmaker in huis. En als je dan eenmaal begint met labelen zul je zien… je bent al snel niet meer te stoppen.

labels huishouden
www.86lemons.com

Washi labels

Weet je onze blog creatief met washi tape nog? Je kunt kunst in huis maken van washi tape of er jouw administratie mee ordenen. Gewoon met zwarte pen erop schrijven en klaar ben je.

labels huishouden
www.marthastewart.com / foto: Aaron Dyer

Printbare labels

Waarom zou je niet zelf je labels maken met je printer? Dit is niet zo moeilijk als je zou denken. Je vindt online veel gratis te downloaden labels, of maak ze zelf in een font naar keus in Word. Deze labels zijn toch prachtig! Voor het mooiste effect druk je ze af op een doorzichtig stickervel.

Hoe je deze labels maakt lees je in de tutorial van The Creativity Exchange.

labels huishouden

 

Zelf schrijven

Je kunt ook met een speciale pen op jouw voorraadpot schrijven. Easy does it. Zo’n pen staat bekend als raamstift en koop je bijvoorbeeld via Bol.com of de HEMA.

Je hoeft niet per se te gaan voor wit. Je kunt ook gaan voor andere kleuren zoals zwart, blauw of roze. Het handige aan de stift is dat je de inkt makkelijk weer kunt verwijderen. Als je een beetje hebt geklungeld, kun je het met een natte doek weer eraf halen.

labels huishouden
www.freshouz.com

Labels voor afval

Afval scheiden is helemaal van deze tijd. Geef jouw bakken een mooi label en dit wordt gelijk een stuk leuker om te doen. Je download de labels via de blog Lia Griffith. Je vindt hier ook een toffe ronde sticker met een icoontje!

labels huishouden

Chique labels

Geen zin om te printen of te prutsen met stiften? Gelukkig kun je altijd nog kant en klare labels kopen. Etsy is hier een walhalla voor. Je vindt hier deze prachtige leren labels. Je kunt zelf een tekst kiezen en dan worden ze op hand voor je gemaakt. Nice!

labels huishouden

 

Hi! Ik ben Jitske. Vanuit een achtergrond in de tijdschriftjournalistiek ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in lifestyle, met name interieur. Ik kan intens genieten van schoonheid: de weidse natuur, kunst en design. Het is daarom een feestje ook voor mijn werk bezig te zijn met mooie interieuritems en de nieuwste trends. In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga, wandelen en reizen.